Otvorenje kupališne sezone i Svjetski dan glazbe u Jadrana

lip. 19, 2020

petra

Novosti

0

Subota: Dj John Van Thorn uz Sunset Deep Chill, nedjelja: Vremeplov by Dj Daddy Cool

 

Jadran Beach Bar na omiljenom kupalištu domaćih za ovo ljeto najavljuje svaki vikend program Sunset after beach od 18 do 23 sata u kojem će gostovati nekoliko postava odličnih DJ-a i plesača, uz snižene cijene raznih deserata, kolača i koktela za domaće.

Mnogi su Jadran beach bar pamtili po odličnim noćnim provodima i pod nazivom Hey Joe, no ove godine sve je pomaknuto u raniju uru za ‘ozbiljnije’ kada se odmah nakon plaže može još malo ostati zaplesati uz zalazak sunca, popiti koktele, kolače, boatove uz omiljena pića te rezervirati separe za svoju ekipu. Prostrana terasa zadovoljava sve uvjete distance i slobodno se može opustiti uz obaveznu dezinfekciju na ulazu, i naravno, na šanku.

Subota – Sunset Chill w Dj John Van Thorn

U subotu 20. 6. 2020. nakon plaže u 18 sati kreće Sunset Chill w Dj John Van Thorn uz najnovije deep chill obrade te plesnu potporu plesačica s Ultre – Angels Dance Company.

Za potpuni chill ugođaj Jadran beach bar u suradnji sa SKY restoranom poslužit će za degustaciju  i ručno rađene deserte u čašicama uz svaku naručenu bocu omiljenog pića.

Detalji se mogu pogledati na linku.

Nedjelja – Svjetski dan glazbe uz Vremeplov – Dj Daddy Cool

Svjetski dan glazbe (World Music Day) obilježava se od 1975 g. Na prvi dan ljeta. Tim povodom u nedjelju 21.6.2020. od 18-23 sata Dj Daddy Cool će vas u Vremeplovu provesti kroz sve hitove od retro disca i studia 54 do najnovijih plesnih ritmova. Prisjetit ćemo se kako smo uz more chillali devedesetih uz Abbu,  Madonnu, Michaela Jacksona pa uz reggae Boba Marleya, kasnije uz Dina Dvornika, Daleku obalu, salsa i bachata ritmove i sve do ovogodišnjih stranih i domaćih hitova.

Široka lepeza popularnih ginova i koktela, te akcije na boatove omiljenih boca pomoći će da stvarno chillate u najljepšem Sunset Chillu na Jadranu.

Detalji se mogu pogledati na linku.

Broj za rezervacije za oba dana: 099 470 2800 (Vojo).

Post by petra

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *