Miljen Chovan

Instruktor

Od malena aktivno se bavi sportom, glazbom i plesom, na fakultetu prekida sa svim plesnim aktivnostima zbog poslovne karijere.

Od sporta: Trenira odbojku u odbojkaškom klubu Mladost Zagreb (4g), kasnije se totalno zaljubio u Windsurfing i Snowboarding u ćemu daje i poduke.

Od plesa: Trenira akrobatski rock’n’roll High school (danas R’N’R Gimnazija) pod vodstvom trenera Darka Torjanca (1g), te Latin i Standard u plesnom klubu Fredi rekreativno (1g). Kreće u plesnu školu latin i standard u Ma?arskoj te otkriva salsu cubanu. Povratkom u Zagreb pohađa tečajeve LA salse kod Hrvoja Kraševca. U Splitu upoznaje NY salsu (tnx to Jakov :). Odlazi na mnoge kongrese po svijetu i pohađa radionice svih instruktora koji postoje na sceni. Kod Marte Formoso polaže za Zumba instruktora.

Glazba: Završava glazbenu školu za klavir (7g) te uči i gitaru i bubnjeve. Kratko se bavi računalnom produkcijom zvuka za tv emisije. Aktivno je svirao u nekoliko bendova. Radio kao DJ M. po obali a sada na salsa partijima. Osim latino glazbe voli puštati domaći i strani trash i Studio 54, jer kako kaže: ti ritmovi ljude najviše ponesu na ples!

Obožava NY club style On2, cha cha, boogaloo..

Uzori: Frankie Martinez, Eddie Torres, Juan Matos, Franklin Diaz, Milton Cobo, Seaon Stylist, Fernando Sosa

Link na Facebook stranicu Miljen Chovan

0
0
without
https://salsasplit.com/wp-content/themes/languages/../
https://salsasplit.com/
#f58220
style2
default
Loading posts...
/home/salsasplit/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off